Poliisi etsii autoilijan ahdistelemaa naista

Lounais-Suomen poliisilaitoksen Porin poliisiasemalla on selvitettävänä tapaus, jossa nuori nainen joutui autoilijan ahdistelemaksi Porissa sunnuntain 16.7.2017 vastaisena yönä.Vaaleahiuksinen ja vaaleaan farkkuasuun pukeutunut arviolta 20-vuotias nainen joutui ahdistelun kohteeksi Itsenäisyydenkadulla Cygnaeuksen puiston kohdalla mainittuna yönä noin klo 03.30 aikaan.

Naista ahdistellut mies oli liikkeellä harmaalla Mercedes Benz -merkkisellä henkilöautolla.
Tapauksen selvittämiseksi poliisi toivoo naisen ottavan yhteyttä Porin poliisin numeroon 0504564963.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa