Vakavasti loukkaantunut mies löydettiin Kehä 1 -varrelta – Poliisi kaipaa vihjeitä

Kirkkonummella Kehä 1 -varrella olevasta vakavasti loukkaantuneesta miehestä tuli ilmoitus lauantaina 29.7.2017.Paikalta tavattiin loukkaantuneen miehen lisäksi kolme muuta miestä, jotka otettiin kiinni asian selvittämiseksi. Mies oli vakavasti loukkaantunut ja ensihoidon yksikkö kuljetti hänet sairaalaan.

Poliisin tähän asti suorittaman tutkinnan perusteella on syytä epäillä, että kaikki paikalta tavatut miehet olivat olleet osallisina Kirkkonummella Kiilatiellä järjestetyssä jalkapallojoukkueiden kannattajien välisessä joukkotappelussa.

Poliisin tiedon mukaan miehet olivat paluumatkalla tapahtumasta, kun uhrin tila oli yhtäkkiä Kehä 1:llä huonontunut, ja he olivat soittaneet hätäkeskukseen.

Poliisilla olevan tiedon mukaan tappelu on järjestetty lauantaina päivällä Kirkkonummella, Hirsalantieltä kääntyvällä Kiilatiellä sijaitsevalla sorakentällä. Poliisin tiedon mukaan paikalla on ollut useita kymmeniä osallistujia.

Sairaalahoitoon kuljetetulla miehellä oli vakavia vammoja, mutta hänellä ei ole enää hengenvaaraa. Poliisin kiinniottamia miehiä ei ole enää syytä epäillä uhriin kohdistuneesta väkivallasta ja heidät vapautettiin samana päivänä.

Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä vihjeet.espoo@poliisi.fi tai 0295 413 031.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa