19-vuotiasta miestä epäillään 15-vuotiaan raiskauksesta

Poliisi on selvittänyt 15.6.2017 joensuulaisessa yksityisasunnossa tapahtuneeksi epäillyn raiskauksen ja epäillyn lapsen seksuaalisen hyväksikäytön.Rikoksesta epäiltynä on ollut esitutkinnan aikana pidätettynä 19-vuotias mies, joka on Guinean kansalainen.

Ilmoituksen mukaan epäilty rikos oli tapahtunut 14.6.2017. Ilmoittajana oli rikoksen kohteeksi joutunut 15-vuotias tyttö.

Poliisi on saanut tapauksen esitutkinnan valmiiksi ja asiakirjat toimitetaan syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa