Fazer kuunteli kuluttajaa – Suosittu suklaa tekee paluun

Fazer aiheutti pari vuotta sitten monelle herkuttelijalle mielipahaa, kun yhtiö lopetetti piparkakkusuklaalevyn valmistamisen.Fazer teki päätöksen myyntilukujen perusteella, sillä tuote ei ollut 10 myydyimmän joulutuotteen joukossa. Palautteen määrä yllätti ja yhtiö lupasi, että yhdistelmä tullaan tulevaisuudessa näkemään tuotevalikoimassamme jollain tavalla.

Nyt Fazerin Facebook-sivuilla kerrotaan, että suklaa on palannut myyntiin Fazerin vierailukeskuksessa Vantaalla. Suklaa on myös tulossa kauppojen jouluvalikoimaan lokakuussa.

Nyt lanseerattavassa Karl Fazer Piparkakkusuklaassa piparkakkumuru on hieman pienempää kuin vanhassa versiossa, muutoin tuote on sama. Muutos liittyy valmistustekniikkaan; suklaaseen sekoitettavien murujen täytyy olla tietyn kokoisia, jotta massan voi valaa linjastollamme, kertoo Fazer Makeisten viestintäjohtaja Liisa Eerola kommentoi Makuja.fi:lle.

Pietari

Vastaa