S-ryhmän poistamat automaatit eivät jää kodittomiksi

S-ryhmä irtisanoi elokuussa yhteistyön Otto-käteisautomaattien kanssa. Samalla se on käynnisti Nokas CMS Oy:n kanssa yhteistyön käteisautomaattipalveluiden toteuttamiseksi.Automatia Pankkiautomaatit Oy tämän jälkeen sopinut yhteistyön laajentamisesta Kesko Oyj:n kanssa ja sijoittaa 100 uutta Otto-automaattia K-ruokakauppoihin.

Yhteistyön laajentaminen Automatian kanssa lisää Otto-automaattien määrän K-kauppojen yhteydessä vuoden loppuun mennessä noin 350:een.

Myös Tokmanni on sopinut Automatia Pankkiautomaatit Oy:n kanssa noin 40 uuden Otto-käteisautomaatin sijoittamisesta Tokmannin myymälöihin ympäri Suomea vuoden loppuun mennessä.

Käteisen rahan saatavuuden lisääminen palvelee tavoitettamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja huoletonta asiointia myymälöissämme, ja lisää samalla asiakasvirtoja myymälöihin, kertoo Tokmannin myyntijohtaja Mathias Kivikoski.

Otto-automaattien lähes 1 400 käteisautomaatin verkosto on Suomen laajin. Ajantasainen lista automaateista ja reitti lähimmälle automaatille löytyy osoitteesta otto.fi.

Sopimukset yhteistyön laajentamisesta Keskon, Tokmannin ja muiden tilantarjoajien kanssa takaavat sen, että suurin osa S-ryhmässä sijainneista automaateista saa uuden kodin heti. Näin Otto-automaattien käyttäjille aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa, iloitsee Automatian toimitusjohtaja Marko Vilo.

S-ryhmän poistamat automaatit eivät jää kodittomiksi
Siirry sivun alkuun