Seurakunnan työntekijää pahoinpideltiin kirkossa

Joensuussa Pielisuunkirkon tiloissa torstaina klo 19 aikoihin oli kirkon tapahtumaa häiriköinyt 32 vuotias mies.Tilanne oli edennyt siihen, että mies oli lyönyt useita kertoja seurakunnantyöntekijää kasvoihin. Henkilö oli hermostunut, koska häntä oli pyydetty poistumaan tilaisuudesta.

Mies poistui paikalta, mutta poliisipartio otti miehen kiinni Niinivaarantiellä. Miehellä oli kiinniottohetkellä kädessään katuharja jota hän ei suostunut pudottamaan. Poliisi joutui käyttämään tilanteessa fyysisiä voimakeinoja miehen hallintaan saamiseksi.

Miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn, virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen ja haitantekoon virkamiehelle.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa