70-vuotias mies kuoli – Poliisi pyytää havaintoja henkirikoksesta

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja Porvoon Sannaisissa lauantaina 7.10.2017 tapahtuneeseen henkirikokseen. Poliisilla on käytössään alueelta valvontakamerankuvaa.Alueella liikkuneiden henkilöllisyyksien selvittämiseksi poliisi pyytää kaikkia Tungsträskintien ja Munkkalantien alueella perjantain klo 16 ja lauantaina klo 12 välisenä aikana liikkuneita ilmoittautumaan Itä-Uudenmaan poliisille puhelinnumeroon 0295436442.

Henkilöiden, joita poliisi on jo tapahtuneeseen liittyen puhuttanut, ei tarvitse enää ilmoittautua.

Poliisi pyytää havaintoja erityisesti edellä mainittuna ajankohtana alueella liikkuneesta punapaitaisesta 70-vuotiaasta miehestä sekä muista alueella tapahtuma-aikaan liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa