Koulupojan pääksi vaihdettiin toisen pojan pää luokkakuvassa

Helsingin Kaisaniemen ala-asteen koulun luokkakuvassa erään lapsen kasvot olivat vaihtuneet toisen saman luokan pojan päähän. HS:n mukaan vanhempien kesken virisi vilkas keskustelu siitä, kuinka koulukuvia nykyään käsitellään.Valokuvausyritys Smilestreamin toimitusjohtajan Veera Oravan mukaan yritykselle erehdys on harmillinen. Oravan mukaan Smilestreamin ottamissa ryhmäkuvissa on tavoitteena saada kaikille ”kiva ilme”.

Syy, miksi päitä vaihdetaan kuvissa, on se, että lapsi irvistää tai silmät ovat kiinni, Orava sanoo.

Kaisaniemen ala-asteen koulun apulaisrehtorin Satu Hakulisen mukaan henkilökuntaa juttu on huvittanut.

Laajakulmalinssin takia ovat ryhmäkuvissa saattaneet myös opettajan kilot lisääntyä. Olen melkein laihdutuskuurille joutunut. Mutta niin hienosti kuvaajat saavat 27 lasta järjestymään, että voin itse olla siellä reunassa ja uhrautua, Hakulinen sanoo.

KAISANIEMESSÄ koululaisille toimitettiin virheetön ryhmäkuva epäonnisen otoksen tilalle.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa