Nuori mies löytyi kuolleena kadulta

Joensuun keskustassa Siltakatu 4:n kohdalla jalkakäytävällä elottomana makaavasta nuoresta miehestä ilmoitti poliisille ohikulkenut autoilija maanantaina 30.10.2017 klo 03.00 aikaan.19-vuotias mies todettiin paikalla menehtyneeksi.

Poliisi on suorittanut maanantaina 30.10.2017 paikkatutkintaa Siltakadulla ja suorittanut puhutuksia tapahtumaan liittyen. Tutkinnassa on selvinnyt, että kyseessä on paikkakuntalainen mies. Tehtyjen tutkimusten perusteella tapaukseen ei liity rikosta.

Asian tutkintaa jatketaan kuolemansyyn selvittämisenä eikä poliisi tiedota kuolinsyystä tai asiasta enempää, sillä kysymys on lain mukaan salassa pidettävistä seikoista.

Poliisi pyytää tutkintaan liittyen ihmisiltä havaintoja Siltakadun alueelta aamuyön ajalta noin kello 02.00-03.00 väliltä. Havainnot voi ilmoittaa virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 320 tai kaikkina vuorokaudenaikoina sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa