Ravintolan pöydälle jätetty puhelin varastettiin – Aiheutti joukkotappelun

Poliisipartio oli 7.10.2017 klo 03.00 Helsingin Fredrikinkatu 51 kohdalla ravintola Capitalin edustalla, kun partiolle tuli ilmoittautumaan useita ihmisiä, jotka olivat olleet epäselvässä kahakassa.Nainen kertoi poliisille, että hänellä oli mukanaan ravintolassa Apple iPhone 6S plus-puhelin. Puhelin oli ollut ravintolan pöydällä hänen istuessaan pöydän ääressä.

Pöydässä oli kaikkien osapuolien kertoman mukaan paljon ihmisiä. Jossain vaiheessa nainen oli mennyt tanssimaan ja jättänyt puhelimensa ravintolan pöydälle. Hänen tullessaan takaisin puhelin oli anastettu. Nainen ja hänen seurueensa epäilivät, että pöydässä istuneet kaksi ulkomaalaismiestä olisivat anastaneet puhelimen.

Naisen seurueessa ollut toinen nainen oli alkanut tunnustella miesten taskuja, josta nämä olivat suuttuneet. Taskuja tunnustellut nainen kertoi, että toinen miehistä olisi ottanut häntä voimakkaasti kiinni niskan seudulta aiheuttaen tälle kipua.

Tämän vuoksi naisen miesystävä ja hänen kaverinsa olivat menneet tilanteeseen väliin. Tilanne kärjistyi sekavaksi kahakaksi sillä seurauksella, että toinen ulkomaalaismiehistä olisi saanut nyrkistä kasvoihin. Ulkomaalaismiehen poskipää oli turvonnut lyönnistä.

Joku oli niin ikään lyönyt kahakassa suomalaisseurueessa ollutta miestä kasvoihin sillä seurauksella, että tämän huuleen tuli vertavuotava haava. Kenenkään vammat eivät vaatineet välitöntä hoitoa.

Anastettuun puhelimeen soitettiin poliisipartion läsnä ollessa ja puhelin hälyttikin, mutta puhelinta ei siitä huolimatta löytynyt kenenkään paikalla olleen hallusta.

Asiaa tutkitaan pahoinpitelyinä ja varkautena.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa