Kyyti-kimppataksipalvelu aloittaa Helsingissä – Lupaa 2 euron matkoja

Kyyti-kimppataksipalvelua aletaan testaamaan Helsingin keskustassa tänään klo 11. Kimppakyytien edullinen hinta perustuu matkan kustannusten jakamiseen, myös ennalta tuntemattomien, matkustajien kanssa.

Palvelun onnistunut tuominen Helsingin seudulle vaatii paljon autoja ja paljon kysyntää onnistuakseen. Siksi testaamme palvelua aluksi rajatulla palvelualueella Helsingin ydinkeskustassa, Kyyti Groupin toimitusjohtaja Pekka Möttö sanoo.Kyyti palvelua toteutetaan yhteistyössä laillisten suomalaisten kuljetusyrittäjien kanssa. Kyydin voi saada myös taksimaisesti pelkästään itselleen, jos samaan suuntaan meneviä muita asiakkaita ei ole. Matkan lopullinen hinta kerrotaan aina etukäteen.

Suomessa kehitetyn Kyyti-palvelun taustalla olevaa teknologiaa on viety ulkomaille jo mm. Yhdysvaltoihin ja Vietnamiin.

Palvelu toimii Suomessa parhaillaan jo Oulussa, Tampereella ja Turussa. Kaikissa kaupungeissa palvelu on saavuttanut jo satoja päivittäisiä käyttäjiä.

Olemme testanneet palvelua menestyksekkäästi muualla Suomessa ja myyneet Uberin ja kumppaneiden haastamiseksi tarvittavaa Kyyti-teknologiaa ympäri maailmaa, Möttö jatkaa.

Kyytejä voi tilata Kyyti-mobiilisovelluksella, joka on saatavilla ilmaiseksi sovelluskaupoista. Yritys on aikaisemmin kehittänyt Tuup-nimisen sovelluksen joka valittiin tänä vuonna Suomen parhaaksi mobiiliapplikaatioksi luokassa hyötysovellukset.

Tavoitteenamme on saada Helsingissä järjestettävän Slushin ajaksi merkittävä operaatio Helsingin kantakaupungin alueelle. Päätökset jatkosta tehdään Slushin jälkeen. Uskomme, että Slush on tapahtuma, jonka vieraat ja vapaaehtoiset ovat halukkaita testaamaan moderneinta kotimaista teknologiaa edustavaa palvelua.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa