Kyyti tarjoaa ilmaiset taksimatkat Helsingissä perjantaina

Kyyti-kimppatakseilla pääsee ajamaan ilmaiseksi Helsingin kantakaupungin alueella perjantaina 24.11. klo 12-20. Kyyti on suomalainen teknologiayritys, joka on kehittänyt edistyksellistä “Uberin tappaja” kyytienjakopalvelua.Perinteisiin takseihin verrattuna, Kyyti-palvelussa matkan kustannuksia voidaan jakaa myös toisilleen tuntemattomien matkustajien kesken. Pitkälle kehitetyn tekoälyn ansiosta palvelun käytöstä ei peritä aloitus- tai ennakkovarausmaksuja.

Hinnoittelultaan Kyyti-palvelu sijoittuu perinteisen taksin ja julkisen liikenteen välimaastoon. Kyytiä toteutetaan yhdessä luvallisten suomalaisten kuljetusyrittäjien kanssa.

Tämän viikon tiistaina Helsingissä lanseeratun Kyyti-palvelun suosio pääsi yllättämään yrityksen toimitusjohtaja Pekka Mötön.

Osasimme kyllä odottaa hyvää vastaanottoa, mutta ihan näin isoon kysyntään emme uskaltaneet villeimmissä unelmissakaan varautua. Ajateltiin vähän vielä lisätä pökköä pesään ja tarjota kaikille halukkaille perjantaina ilmaiset Kyyti-matkat Black Friday -hengessä, Möttö sanoo.

Kyytejä tilataan ilmaisella Kyyti-sovelluksella, jonka voi ladata joko Google Play tai Apple App Store sovelluskaupoista.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa