Poliisi otti kiinni väärän nuorukaisen – Ryöstäjä yhä karkuteillä

Kokkolassa tapahtui perjantai-iltana 24.11.2017 klo 18 jälkeen ryöstön yritys linja-autoaseman R-kioskilla ja myöhemmin ennen klo 21:tä törkeä ryöstö Kallentorin läheisyydessä sijaitsevalla Severin grillillä.Poliisi on saanut useita tuntomerkkeihin perustuvia vihjeilmoituksia tekijästä, jonka perusteella poliisi otti kiinni rikoksesta epäiltynä nuoren kokkolalaismiehen.

Tutkinnassa on kuitenkin pystytty selvittämään, että kyseisellä henkilöllä ei ole mitään tekemistä puheena olevien rikosten kanssa.

Asiasta on keskusteltu Kokkolassa sosiaalisessa mediassa paljon ja poliisi haluaa nyt painokkaasti ilmoittaa, että poliisin ensin kiinni ottamalla henkilöllä ei ole osuutta tutkittaviin asioihin.

Poliisi pyytää edelleen ilmoittamaan mahdollisesti rikoksiin liittyvistä havainnoista ja tiedoista sekä ilmoittamaan vihjeilmoituksia tekijästä, joka on tuntomerkkien perusteella noin 20-vuotias, pituudeltaan noin 170-180 cm ja vartaloltaan keskiverto. Tekijällä on ollut vaatetuksenaan musta takki, harmaa pipo, tummat tuulihousut ja tummat lenkkikengät.

Asiaan liittyviä vihjeitä pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjenumeroon 0295440513

Poliisi otti kiinni väärän nuorukaisen – Ryöstäjä yhä karkuteillä
Siirry sivun alkuun