Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta 23-vuotiaasta miehestä

23-vuotias Martin Johannes Clausen on ilmoitettu kadonneeksi 28.10.2017 Helsingissä. Viimeinen havainto hänestä on 24.10.2017 noin kello 19–20 aikaan Helsingin Kalliossa sijaitsevasta baarista, josta hän on ilmoittanut lähtevänsä kotiin Jätkäsaareen.Asunnolle hän ei todennäköisesti koskaan ole kuitenkaan saapunut.

Clausen on noin 180 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänellä on pujoparta ja viikset. Hän käyttää silmälaseja. Katoamisiltana hänellä on ollut yllään musta hattu, kaulahuivi, ruskea nahkatakki, siniset farkut ja mustat kengät.

Poliisi pyytää Clausenin löytämiseksi kansalaisten apua. Kaikki havainnot Martin Clausenin liikkeistä 24.10. illan jälkeen ovat arvokkaita. Havainnoista voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai Whatsapp-sovelluksella numeroon 0295 476 148 (numeroa ei päivystetä).

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa