Rollaattorilla liikkuneen lompakko varastettiin – Sivullinen juoksi varkaan kiinni

Helsingin poliisi sai hätäkeskukselta keskiviikkona kello 16.35 ilmoituksen, jonka mukaan sivullinen mies on ottanut kiinni varkaudesta epäillyn miehen Kontulassa.Sivullinen henkilö oli kuullut, kun vuonna 1958 syntynyt rollaattorilla liikkuva nainen oli huutanut ja viittonut, että mies oli ottanut hänen lompakkonsa. Ilmoittaja juoksi pakenevan miehen perään ja sai hänet kiinni.

Tahdon kiittää sivullista henkilöä aktiivisuudesta, mutta samalla kehotan järkevään varovaisuuteen vastaavissa tilanteissa, toteaa rikoskomisario Mika Helminen Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisille selvisi, että nainen oli kävelemässä Kontulan ostoskeskuksessa, kun hän yhtäkkiä tunsi, että rikoksesta epäilty mies oli työntänyt kätensä hänen takkinsa taskuun, vienyt sieltä lompakon ja lähtenyt juoksemaan karkuun. Partio palautti anastetun lompakon naiselle.

Poliisi vei varkaudesta epäillyn vuonna 1982 syntyneen miehen Pasilan poliisivankilaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa