Atrian uusi jauhelihapakkaus valittiin maailman parhaimmaksi – Tuottaa 150 tonnia vähemmän muovijätettä

World Packaging Organization WPO järjestää vuosittain kilpailun, johon maailman parhaimmat pakkaukset voivat osallistua. Tällä kertaa WorldStareista kilpaili yhteensä 318 pakkausta 38 eri maasta.Atrian uusi jauhelihapakkaus voitti oman sarjansa ja palkittiin pakkausalan WorldStar-maailmanmestariksi. Aiemmin tänä vuonna pakkaus palkittiin pohjoismaisen pakkauskilpailun Scanstarilla.

Atrian ”jauhelihan kokoinen pakkaus” edustaa lajissaan täysin uudenlaista pakkausratkaisua. Pakkaus on yksinkertainen, tyylikäs ja toimiva. Joustomuovista valmistettu pakkaus vähentää materiaalin kulutusta ja säästää tilaa niin kuljetuksissa, kaupan hyllyllä, jääkaapissa ja roskiksessa. Viime talvena lanseeratun jauhelihapakkauksen on suunnitellut Packdesign ID.

Pakkaus on Atrian mukaan säästänyt muovia 100–150 tonnia vuodessa. Tämä saa kuluttajat toivomaan pakkaustekniikan laajentamista uusiin tuoteryhmiin.

Vain mielikuvitus oli rajana. Pallokin oli vaihtoehtona, kertoo Atrian tuoteryhmäjohtaja Tuomas Kujala.

Atrian uusi jauhelihapakkaus valittiin maailman parhaimmaksi – Tuottaa 150 tonnia vähemmän muovijätettä
Siirry sivun alkuun