Joelta kuului avunhuutoja – Sukeltajat löysivät 30-vuotiaan naisen hukkuneena

Toholammilla Sievintiellä Maitokolmion kohdalla on aamun aikana etsitty Lestijokeen pudonnutta henkilöä. Viranomaiset saivat asiasta hälytyksen kello 06.35 aikaan, kun paikalta oli kuultu avunhuutoja.Paikalle ensimmäisenä mennyt pelastuslaitoksen yksikkö totesi jäällä jalanjäljet, jotka johtivat sulaan avantoon. Pelastuslaitoksen sukeltajat suorittivat etsintää avannon läheisyydestä, kunnes noin kello 11 aikaan he löysivät paikalta hukkuneena noin 30- vuotiaan paikkakuntalaisen naishenkilön.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyn tutkintana.

Poliisi kehottaa välttämään jäillä liikkumista, koska jäät ovat paikoin hyvin heikkoja ja ohuita talven vähäisten pakkasten, jään päälle sataneen lumen sekä vesisateiden vuoksi.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa