Naisen katoamista tutkitaan tappona – Poliisi pyytää vihjeitä

Poliisi epäilee, että riihimäkeläisen Leena Pekkarisen katoamiseen liittyy henkirikos. Tapausta tutkitaan tappona.Poliisi on ottanut kiinni ja pidättänyt yhden henkilön epäiltynä tekoon. Hänen vangitsemistaan esitetään perjantaina iltapäivällä Hyvinkään käräjäoikeudelle.

Vuonna 1960 syntynyt Pekkarinen poistui asunnoltaan Riihimäen Peuranpolulta 10. marraskuuta. Sen jälkeen hänestä ei ole havaintoja.

Pekkarinen on ruumiinrakenteeltaan hoikka ja alle 160 cm pitkä. Hänellä oli yllään musta untuvatakki ja farkut. Hiukset ovat lyhyet ja väriltään punaiset.

Poliisi pyytää edelleen yleisöltä tietoja Pekkarisen liikkeistä ja vihjeitä katoamiseen liittyen. Tiedoista voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimen numeroon 0295 414 222 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa