Eurojackpotin 90 miljoonan päävoitto jäi jakamatta – Suomeen 2,9 miljoonan euron voitto

Eurojackpotista ei löytynyt tällä viikolla päävoittoja. Pelin suomalaisonnea koettiin silti, sillä toisen voittoluokan osuma toi Hyvinkään Prismassa pelattuun riviin noin 2,9 miljoonan euron voiton. Myös kolmannen voittoluokan yli 236 00 euron arvoisia osumia saatiin Suomeen kaksi.Ensi viikolla (kierros 6/2018) potissa on jälleen 90 miljoonaa euroa. Toisen voittoluokan osumille on tuolloin jaossa noin 27 miljoonaa euroa.

Toisen voittoluokan 5 + 1 -tuloksen saaneen suomalaispelaajan tarkka voittosumma on 2 921 419,30 euroa. Hän oli pelannut tunnistautuneena, joten voittosumma on taatussa turvassa ja se maksetaan hänen tililleen kolmen viikon kuluttua. Saman voittosumman tuoneita toisen voittoluokan osumia löytyi Eurojackpot-maista kaikkiaan seitsemän. Yksi voitoista meni Tanskaan, yksi Norjaan ja neljä voittoa Saksaan.

Kolmannenkin voittoluokan 5 + 0 -osumilla voitti peräti 236 690,90 euroa. Näitä voittoja löytyi Suomesta kaksi. Molemmat olivat kymmenen pelaajan porukoita. Toinen porukkapeli oli pelattu Perniöntien ABC:llä Salossa ja toinen Kauppakadun R-kioskilla Varkaudessa.

Eurojackpotin päänumerot (kierros 5/2018) ovat 15, 24, 29, 33 ja 41. Tähtinumerot ovat 7 ja 8.

veikkaus / kupongit

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa