Luonto ja lemmikit saivat haastajan – Ifolor: Suomalaiset teettävät Sauli Niinistön kuvia kotiensa seinille

Lemmikit ovat nousseet lasten ohella suomalaisten lempikuvauskohteiksi. Myös luontokuvien suosio kasvaa entisestään, ja uutena tulokkaana mieluisaksi kuvauskohteeksi on kiilannut presidentti Sauli Niinistö.Suomalaiset ovat bonganneet presidentti Sauli Niinistön lukuisilla maakuntamatkoilla, toritapahtumissa ja vaalikiertueella. Yhteiskuva presidentin kanssa on monelle niin tärkeä, ettei sitä haluta säilyttää vain puhelimessa, vaan ihmiset teettävät meillä siitä kuvataulun seinälle ripustettavaksi. Jopa Sauli-palapelejä on tilattu, kertoo ifolorin markkinointipäällikkö Päivi Pietarinen.

Myös suomalaisten kasvava rakkaus lemmikkeihin näkyy ifolorilla. Etenkin koirista ja kissoista tehdään isojakin kuvatauluja ja julisteita. Ihmiset tilaavat yhä useammin myös muistotauluja edesmenneistä lemmikeistään.

Lemmikkitaulujen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Muistotauluissa voi kuvan lisäksi olla lemmikin nimi, elinkaari ja jokin kaunis runonpätkä tai lausahdus.

Päivi Pietarisen mukaan ifolor näkee selvästi suomalaisten entisestäänkin voimistuvan kaipuun hiljaisuuteen, rauhaan ja pieniin onnen hetkiin.

Tämä näkyy suurena luontokuvien määränä, ja kuvien taso nousee jatkuvasti. Välillä oikein haukomme henkeämme, kun näemme miten upeita luontokuvia suomalaiset teettävät seinätauluiksi, julisteiksi, kuvakirjoiksi ja jopa mukeihin. Jos metsään ei jokin päivä pääsekään, kodin seinällä oleva kuva luonnosta tasapainottaa mieltä kiireen keskellä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa