Siirry sisältöön

Seuralaispalveluita tarjonneita naisia ryöstänyt mies vangittu

Oulun käräjäoikeus on vanginnut Oulun poliisin vaatimuksesta 13.2.2018 28-vuotiaan miehen, jonka epäillään ryöstäneen tai yrittäneen ryöstää seuralaispalveluita tarjonneita ulkomaalaisia naisia yksityisasunnoissa.Teot ovat tapahtuneet tammi- ja helmikuun aikana Oulun keskustan liepeillä. Tekoja tutkitaan törkeinä ryöstöinä ja törkeän ryöstön yrityksenä.

Mies on joka kerralla sopinut naisen kanssa tapaamisesta yksityisasunnossa ensin puhelimessa. Asunnossa mies on uhannut naisia suurikokoisella veitsellä ja anastanut rahaa tai muuta omaisuutta. Asianomistajille ei ole tullut vammoja.

Mies saatiin kiinni poliisin omien tutkimusten perusteella. Mies on tunnustanut teot kuulusteluissa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.