Siirry sisältöön

Ulkomaalaisia rahanvaihtohuijareita liikkeellä

Iisalmen keskustassa olevissa liikkeissä asioi maanantaina puolen päivän aikaan ulkomaalaisia, jotka pyysivät vaihtamaan isoja seteleitä pienemmiksi rahoiksi.Rahanvaihdon yhteydessä henkilöt pyrkivät eri tavoilla hämäämään henkilökuntaa saadakseen rahaa itselleen enemmän kuin vaihto edellytti.

Jo aiemmin on ollut liikkeellä ulkomaalaisia, jotka ostavat jotakin ja eri syillä pyrkivätkin perumaan heti kaupat. Tilanteissa henkilöt pyrkivät sotkemaan ja hämäämään henkilökuntaa saadakseen rahaa takaisin enemmän kuin olivat antaneetkaan.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kyseisiin henkilöihin liittyvistä havainnoista, ja mahdollisista käynneistä, Iisalmen poliisiasemalle numeroon 029 545 5068. Tilanteista joissa huijaus on juuri tapahtunut pyydetään ilmoittamaan aina suoraan hätäkeskukseen, että poliisi pääsisi heti tuoreeltaan tavoittelemaan tekoon syyllistyneitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.