Siirry sisältöön

Nelivetoinen auto lähti lapasesta – Panikkiin joutunut mies pakeni

Vantaan Mantelikujalla kuuden aikaan sunnuntaina aamulla pienelle pysäköintialueelle parkkeeratun henkilöauton omistaja huomasi, että joku oli yön aikana törmännyt hänen autonsa vasempaan takakulmaan.

Auto, johon oli törmätty, oli törmäyksen voimasta liikahtanut ja osunut puolestaan vieressä pysäköitynä olleeseen henkilöautoon. Onnettomuuden aiheuttanutta ajoneuvoa ei tarvinnut etsiä kovin kaukaa, vaan jälkien ja autoihin tulleiden vaurioiden perusteella se löytyi noin 30 metrin päästä.

Paikalle hälytetty poliisipartio tavoitti ajoneuvon 80-luvulla syntyneen omistajan kotoaan. Mies selitti poliisille, että oli myöhään illalla halunnut kokeilla, miten hänen juuri hankkimansa nelivetoinen henkilöauto lähtee.

Miehen ajotaidot eivät olleet riittäneet tilanteen pitämiseen hallinnassa jäisellä tiellä, vaan hänen kuljettamansa auto oli aiheuttanut kahden pysäköidyn henkilöauton vaurioitumisen.

Mies kertoi joutuneensa paniikkiin ja ettei tämän vuoksi ollut ilmoittanut tapahtuneesta kolaroimiensa pysäköityjen autojen omistajille.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.