Siirry sisältöön

Nainen makasi kotona kuolleena viikkoja – Helsingin Uutiset: Kotihoitoa epäillään laiminlyönnistä

Helsingissä sijaitsevasta asunnosta löytyi maanantaina pitkään, jopa viikkoja menehtyneenä ollut nainen. Yksin asunut nainen oli kotihoidon asiakas.

Helsingin Uutisten mukaan kaupungin kotihoidon hoitajan olisi pitänyt käydä naisen luona viime aikoina. Sairaala-, kuntoutus ja hoivapalveluiden vs. johtaja Arja Peiponen vahvistaa, että tapauksessa epäillään laiminlyöntiä.

Hän oli ollut kuolleena pidempään. Tarkkaa kuolinaikaa ei vielä tiedetä. Haastattelemme nyt henkilökuntaa ja käymme läpi kirjauksia. Poliisi selvittää, milloin omaiset ovat käyneet viimeksi naisen luona, Peiponen kertoo Helsingin Uutisille.

Helsingin poliisi ei kommentoinut asiaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.