Kolmea puukotettiin ravintolassa – Poliisi: Älä lähesty epäiltyjä

Poliisilla on kaksi epäiltyä Joensuussa ravintola Ilonassa viime yönä tapahtuneeseen puukotukseen. Epäiltyinä ovat joensuulaiset Roni Patrik Christian Svahn, syntynyt 1997 sekä Jon Alexander Susilehto, syntynyt 1998.

Poliisin mukaan ravintolassa oli tapahtunut välikohtaus, jonka yhteydessä kolmea henkilöä oli puukotettu. Yksi näistä uhreista oli tilanteeseen väliin mennyt ravintolan vahtimestari. Kaikkien uhrien vammat ovat erittäin vakavat.

Poliisi pitää miehiä vaarallisina. Heitä ei pidä yrittää ottaa itse kiinni.Poliisi pyytää vihjeitä miesten olinpaikoista tutkijan puhelinnumeroon 029 545 6461. Mikäli taas tiedät miesten olinpaikan, pyydetään asia ilmoittamaan välittömästi hätäkeskukseen numeroon 112.

Molempia miehiä epäillään kolmesta tapon yrityksestä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa