Nyt ajetaan halvalla ajokortteja – Opetuslupia haettu ennätysmäärä

Heinäkuun alun muutokset näkyvät ajokorttikoulutuksen puolella ja uusia opetuslupia on haettu ennätysmäärä. Trafi on vastaanottanut heinäkuun alkupäivinä yli 2000 opetuslupahakemusta ja uusia opetuslupia on myönnetty jo lähes 900.Trafin osastopäällikkö Kimmo Pylväksen mukaan opetuslupien saama hakuryntäys onkin erittäin positiivinen uutinen ajokorttikoulutuksen uudistamisen näkökulmasta.

Ajokorttikoulutuksen uudistamisen yhtenä tavoitteena oli, että turvalliseksi kuljettajaksi oppimisen reitit olisivat jatkosta entistä monimuotoisempia ja esimerkiksi opetuslupaopetusta voi hyvin käyttää myös muun opetuksen rinnalla.

Uusia henkilöautokortin ajokokeita on suoritettu kolmen ensimmäisen päivän aikana jo yli 350 ja mopon käsittelykokeita noin 450.

Opetuslupa on halpa tapa hankkia ajokortti, sillä hinnaksi tulee Opetuslupa.net -sivuston mukaan 661 euroa. Hintaan sisältyy jarrupoljin ja sen asennus yhteensä 330 euroa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa