Kortiton rattijuoppo törmäsi 5-vuotiaaseen lapseen sekä rattaisiin, joissa oli 1-vuotias lapsi

Torstaina 9.8. kello 17 jälkeen tapahtui Haukiputaan Martinniemessä liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto törmäsi 5-vuotiaaseen lapseen sekä lastenrattaisiin.Törmäyksen voimasta 5-vuotias kaatui maahan ja loukkasi kättään. Lastenrattaissa ollut 1-vuotias ei loukkaantunut, lastenrattaista vääntyi rengas.

Henkilöauton keski-ikäinen mieskuljettaja oli poistunut tapahtumapaikalta, mutta poliisi tavoitti hänet lähistöltä. Hänelle suoritettu puhalluskoe antoi tuloksen 2,05 promillea.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä ajoneuvorikkomukseen. Kuljettajalla ei ole ajokorttia ja hänen kuljettamansa auto oli katsastamattomuuden vuoksi käyttökiellossa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa