Miten viikko meni? – Lue se täältä

Tämä viikko on kulunut pääosin sisällä, sillä yhä jatkuvan flunssan takia en ole uskaltanut paljoa ulkoilla. Muuten viikkoon on kuulunut muun muassa kyläilyä ja tietenkin ruokaa.

Viikon aikana olen viihtynyt paljon keittiön puolella. Olen valmistanut muun muassa iltapalaksi tonnikalaleipiä sekä broilerinsiipiä ja lohkoperunoita. Tonnikalaleipien täytteenä oli tonnikalan lisäksi tuorejuustoa ja kasviksia. Leivät olivat tuttuun tapaan gluteenittomia.

Maijulle maistui mifukastike.Tällä viikolla meitä on hemmoteltu oikein urakalla. Yksi avustajista vietti syntymäpäiviään ja toi meille valmistamiaan banaanimuffinsseja. Toinen puolestaan toi leipomaansa juustokakkua. Molemmat maistuivat herkullisilta, kiitos.

Perjantaina kävimme kyläilemässä siskoni luona. Vierailu oli ensimmäinen heidän uudessa kodissa, joka sijaitsee huomattaavasti lähempänä meitä kuin edellinen. Ehkäpä nyt tulee käytyä kylässä useammin ja nähtyä pikkuisia enemmän. Maiju leipoi oikein mauskaan mustikkapiirakan tuliaisiksi. Mustikat oli kerätty elokuun mökkireissulla.

Maiju sai lopulta tilaamansa Harry Potter Tylypahka suurisali LEGOnsa. Niitä onkin rakennettu koko viikko. Myös Topi on osallistunut rakentamiseen.

Kirjoitin viikon aikana blogiin useita juttuja. Juttujen aiheita olivat apuvälineet, tuleva keittokirjani, ravinto sekä liikkeelle lähtemisen vaikeus. Jos et ole vielä juttuja lukenut, niin pääset niihin suoraan edellä olevista linkeistä.

Tämmöinen viikko  oli meillä tällä kertaa. Miten sinun viikkosi on kulunut? Joko odotat talven tuloa?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa