Kaksi nuorta miestä kuoli hypättyään sillalta

Pohjois-Savon hätäkeskus sai sunnuntai-iltana klo 19.40 aikaan ilmoituksen, että Varkaudessa Puurtilan sillalta on hypännyt kaksi ihmistä veteen.

Paikalle hälytetyt pelastuslaitoksen yksiköt ja sukeltajat löysivät heti yhden menehtyneen nuoren miehen vedestä. Noin kahden tunnin kuluttua löytyi toinen nuori mies menehtyneenä.

Hyppykorkeutta tapahtumapaikalla on noin 30m. Tapahtumaan ei liity mitään rikosta. Poliisi selvittää vielä menehtyneiden henkilöllisyyttä ja myöhemmin suoritetaan kuolemansyyn tutkinta molempien menehtyneiden osalta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa