Kaupunki unohti järjestää ilotulituksen

Savonlinnan Kauppatorilla ei nähdä vuoden vaihtuessa yleistä ammattimaisesti toteutettua ilotulitusta, kertoo Itä-Savo. Syy ei kuitenkaan liity säästöihin.

Kaupunki ei ole vuosikausiin kustantanut uudenvuoden ilotulitusta. Ilotulitusta ei järjestetä, koska kukaan ei muistanut sopia, kenen pitäisi organisoida ilotulitus ja kerätä siihen rahat yrityksilä. Asia huomattiin vasta hieman ennen joulua.

Juhlat päättyi ilotulitukseen

Juhlat päättyi ilotulitukseen

Rakettien ampuminen ei ole Savonlinnan keskustassa kiellettyä. Etelä-Savon pelastuslaitoksen pelastuspäällikkö Jyri Silmäri toivoo, että yksityishenkilöt välttäisivät ilotulitteiden käyttöä kaupunkikeskustassa.

Siitä aiheutuu aina haittaa ihmisille, lemmikeille ja kiinteistöille, Silmäri sanoo.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa