Siirry sisältöön

Poliisi julkaisi luomupropagandavideon

Juhannuksen menoliikenne ajoittuu pääosin torstaille 19.6, jolloin klo 14–19 liikenteen odotetaan olevan vilkkaimmillaan. Juhannuksen paluuliikenne painottuu sunnuntaille 22.6. Liikenne on vilkkaimmillaan todennäköisesti klo 18–22.

Ruuhkaliikenteessä ajettaessa on tärkeää pitää etäisyydet riittävinä ja välttää turhia ohituksia. Kannattaa harkita myös vaihtoehtoisten ajoreittien käyttämistä ruuhkan aikana. Poliisi valvoo erityisesti ajonopeuksia, ohituksia ja ajoetäisyyksiä.

Viime vuoden kesä-heinäkuussa 21 henkilöä menetti henkensä rattijuopon aiheuttamissa liikenneonnettomuuksissa. Kaksi kolmannesta rattijuoppojen aiheuttamista kuolonkolareista tapahtuu valtateitä alempiluokkaisilla teillä.

Poliisi valvoo liikennettä myös vesillä. Vesiliikenteen valvonnassa keskitytään etenkin ruorijuopumuksen, pelastusliivien käytön sekä veneen varusteiden valvontaan.

Alkoholi ja vesiliikenne eivät sovi yhteen. Seuraukset voivat olla ikäviä. Vakavaa asiaa vähemmän vakavasti käsittelee Poliisiradion Vesiliikennesää. Video on 100 % luomupropagandaa.

video

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.