Nainen rakastui netissä – Lähettänyt afrikkalaismiehelle 1 250 000 euroa - Pietar.in
Siirry sisältöön

Nainen rakastui netissä – Lähettänyt afrikkalaismiehelle 1 250 000 euroa

Yhdysvaltalainen Sarah tapasi nettideittailupalstalla Chris Olsenin, joka kertoi muuttaneensa maahan 18 vuotta sitten. Italialaissyntyinen Olsen asui kuitenkin heidän tapailunsa ajan Afrikassa.Olsen ajautui ongelmiin työskenneltyään Etelä-Afrikassa, Beninissä ja Nigeriassa, uutisoi Daily Mail -lehti. Palavasti rakastunut Sarah ei halunnut seurata vierestä nettirakkautensa kärsimystä ja hän alkoi lähettää miehelle rahaa.

Epätoivoisesti rahojen avulla Yhdysvaltoihin palaamassa ollut lupasi viedä Sarahin vihille. Sarah on lähettänyt rahaa miehelle yhteensä noin 1,25 miljoonaa euron edestä. Sarah myi viime kesäkuussa jopa asuntonsa lähes 500 000 eurolla.

Kaksi avioeroa kokenut Sarah on seurustellut Chrisin kanssa noin puolitoista vuotta ja miehen aksentti on muuttunut vuoden varrella. Viranomaiset ovat puuttuneet naisen rahalähetyksiin, mutta Sarah on 95 prosenttisen varma, että Chris rakastaa häntä ja se riittää.

embed

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a