Kilpailu Itämerellä kovenee – Viking Line vie Tallinnaan alle kahdessa tunnissa

Viking Line vastaa Helsinki–Tallinna-reitin kovaan kysyntään tuomalla reitille uuden laivan, Viking Fasterin eli FSTR:n, ajalle 10.4.–22.10.2017. Uusi laiva on katamaraani, jolla matka taittuu alle kahdessa tunnissa.Viking FSTR:n matka-aika Helsingistä Tallinnaan on tunti ja 45 minuuttia. Laivassa on tilaa noin 850 matkustajalle ja kyytiin mahtuu kerrallaan 120 autoa. Laivalla on myös Club Lounge -ekstraluokka, jossa lipun hintaan kuuluu tarjoilu.

Keväällä ja syksyllä Viking XPRS:n neljän vuoron lisäksi Viking FSTR ajaa neljästä kuuteen vuoroa päivässä. Heinäkuussa lähtöjä on yhteensä jopa 12 joka päivä, kun myös Helsinki–Tukholma-reitillä liikennöivät laivat Gabriella ja Mariella piipahtavat päivällä lisäksi Tallinnassa.

Aiempina vuosina Viking Linen lisävuoroja on toteutettu M/S Mariellan ja M/S Gabriellan lisälähtöjen avulla. Tänä vuonna matkustajille tarjotaan mahdollisuus päästä entistä nopeammin ja joustavammin Tallinnaan.

Katamaraanin tulon myötä kuljettaa kesällä Helsingin ja Tallinnan väliä parhaimmillaan 12 kertaa päivässä. Runsas vuorojen määrä ja lyhyt matka-aika mahdollistavat joustavan liikkumisen ja antavat Suomenlahden ylittäville matkailijoille yhä enemmän valinnan varaa.

Yhä useampi suomalainen ja Suomessa käyvä turisti haluaa piipahtaa päiväreissulla Tallinnassa. Siksi päätimme kasvattaa kalustoamme pikavuoroaluksella. Tällä kertaa halusimme myös aloittaa lisävuorot jo keväällä ja jatkaa niitä pitkälle syksyyn. Matkustajia reitille riittää, emmekä tahdo jättää ketään rannalle, kertoo Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander.

9c0340a8e963fda2_800x800ar

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa