Maastoauto ajoi ojaan – Iäkäs aviopari menehtyi

Pedersören Vassholmintiellä tapahtuneesta ojaanajosta tuli poliisille ilmoitus torstai aamuna noin klo 06.00 aikana.Paikalla oli todettavissa, että maastoauto oli ajanut ojaan ja kaatunut kyljellään. Autosta tavattiin menehtyneenä aviopari, molemmat syntyneitä 40-luvun keskivaiheessa. Kyseinen aviopari asui Pedersören Pännäisissä.

Erittäin kapeaa tietä ei ollut tapahtumapaikalla aurattu. Tien vieressä kulkeva oja on erittäin syvä ja ojan reunat ovat jyrkkiä. Tämä on myötävaikuttanut siihen, että auto on ojaan jouduttuaan kaatunut kyljellään. Vettä ei ojassa ollut kovinkaan paljon.

Poliisi epäilee, että auto on ollut ojassa useampia tunteja ennen kuin se havaittiin. Tapahtuma tutkitaan epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Kuolemansyyn selvinnee oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa