Kolme vuotta yhdessä huristeltu

Aina välillä huomaa, että aika kuluu todella nopeasti. Yksi semmoinen hetki on nyt elämässäni, kun olemme olleet Maijun kanssa kolme vuotta yhdessä.Tuntuu kuitenkin kuin tuo ensitapaaminen olisi ollut ihan äskettäin. Tuon naisen kanssa jokainen päivä on juhlaa, joten aika kuluu kuin siivillä. Vaikka välillä on ollut vaikeaakin niin päivääkää en vaihtaisi pois.

Rakkaus!
Rakkaus!

1-IMG_2447

Yhdessä olemme kokeneet kaikenlaisia mahtavia asioita. Päällimmäisenä mieleen nousee lentokoneella matka Lontooseen, asunnon ostaminen, tv-esiintyminen sekä ihan oman avustajaringin pyörittäminen. Tuskinpa mitään näistä olisin saanut tehtyä ilman Maijun tukea ja kannustusta.

IMG_6557

Kirsikkapuut kukkivat.
Kirsikkapuut kukkivat.

Kiitos rakas Maiju, että jaksoit taistella kanssani meille yhteisen tulevaisuuden. Kiitos näistä kolmesta yhteisestä vuodesta, toivottavasti meillä on tulossa vielä paljon yhteisiä vuosia. Juha Tapion sanoin:

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa